Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Holysingel 520, 3136 LK VLAARDINGEN

<
>
Vraagprijs:€ 179.000 kosten koper
Soort:
Bouwjaar:1967
Aantal kamers:3
Slaapkamers:2
Woonopp.:95m2
Inhoud:296m3
Verwarming:c.v.-ketel
Garage:geen garage
Tuin:geen tuin

In een goed onderhouden appartementencomplex bieden wij u een riant 3 voorheen 4 kamer appartement op de 8e woonlaag aan. Het appartement heeft een mooie houten vloer en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met horren en een grote schuifpui naar het zonnige op het westen gelegen balkon.
Het appartement heeft een goede ligging nabij het winkelcentrum “De Loper”, het openbaar vervoer en de mooie natuur van de Broekpolder.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen, trappenhuis en lift.
Entree van het appartement is gelegen op de 8e woonlaag. Tochtportaal met lichte plavuizen vloer. Gang met schitterende houten vloerdelen welke doorlopen naar de woonkamer. Meterkast (5 groepen)en opbergkast. Toiletruimte in lichte kleurstelling met zwevend toilet en fonteintje.

Nette keuken met witte L-vormige opstelling voorzien van een oven, RVS 4 pitsgaskookplaat en RVS afzuigschouw en opstelplaats voor wasmachine en koelkast. In een vaste kast is de c.v. ketel (Agpo Domina, 2001)geplaatst. De vloer in de keuken is voorzien van zwarte betegeling.

Ruime badkamer met grote lichte wandtegels, vloerbetegeling, ligbad, ruime douchehoek, verlaagd plafond met spots en wastafelmeubel met spiegel en veel opbergruimte.
Lichte woonkamer met mooie houten vloer, gestucte wanden, designradiator en grote kunststof schuifpui naar het balkon. Dit balkon is onlangs voorzien van een nieuwe balustrade en heeft een zonwering.

Slaapkamer I met vaste schuifkast, gelegen aan de galerijzijde met een afmeting van 4.60 x 4.13m.
Slaapkamer II, afmeting 4.59 x 4.07m. Het is mogelijk om in deze slaapkamer een wasmachine/droger te plaatsen. Deze kamer heeft net als de woonkamer een zonnescherm.
In de onderbouw is op de 1e verdieping een berging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 94,9 m2, gemeten volgend NEN2580 norm, certificaat aanwezig;
- Inhoud 295,5 m3;
- Gelegen op erfpachtgrond, recht lopend tot en met 14 maart 2065, canon € 94,36 per jaar;
- Bouwjaar 1967;
- Verwarming en warm water middels c.v. combiketel;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en horren. Het keukenraam heeft een mooie roedeverdeling;
- Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 161,41 per maand;
- Energielabel;
- In de onderbouw is een berging aanwezig;
- Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Terug naar overzicht

Zoeken