Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Eendrachtstraat 2, 3134 GL VLAARDINGEN

<
>
Vraagprijs:€ 198.000 kosten koper
Soort:
Bouwjaar:1900
Aantal kamers:4
Slaapkamers:3
Woonopp.:142m2
Inhoud:498m3
Verwarming:c.v.-ketel
Garage:geen garage
Tuin:geen tuin

Wilt u ruimtelijk woning in het centrum van Vlaardingen? Komt dan eens kijken bij deze bijzondere dubbele bovenwoning en laat u verrassen door de ruimte en leuke indeling! Met 141m² woonoppervlakte vindt u hier een prachtige living met vrij uitzicht over de Schiedamseweg en het terras aan de achterzijde geeft u gelegenheid om met veel privacy van de zon te genieten. De 3 slaapkamers op de 2e verdieping hebben allemaal een goede afmeting en zelfs de waskamer heeft ruimte! Aan de achterzijde is een ruimte voor stalling van de fietsen. Komt u eens kijken en overtuig uzelf van de sfeer!

Indeling:
Entree op de hoek van Eendrachtstraat/Schiedamseweg. Entree, trap naar de 1e verdieping. Ruime en speelse overloop met vaste kast en doorgang naar het terras aan de achterzijde. Geheel betegelde badkamer v.v. douchehoek, wastafelmeubel en handdoekenradiator.
Heerlijk ruime woonkamer in L-vorm met open haard met schouw, shutters en vernieuwd plafond. De achterzijde is voorzien van dubbel glas.
De keuken bevindt zich aan de kant van de Eendrachtstraat en is uitgerust met een vanille-kleurige opstelling voorzien van afzuigkap, keramische kookplaat, oven en trap naar de slaapverdieping.

2e verdieping:
Overloop met dakraam, 2e ruime overloop/gang met schuifkasten en 2e dakraam waardoor er een prettig lichtinval is. Aan deze gang bevinden zich alle overige ruimtes:
Slaapkamer I met schuifkast en extra bergruimte.
Slaapkamer II aan voorzijde.
Slaapkamer III gelegen in de hoek.
Zeer ruime waskamer met opstelplaats voor de CV en wasmachine. Extra wastafel aanwezig. Van deze ruimte kunt u eventueel een 2e badkamer maken.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar:1900;
-Woonoppervlakte 141 m², gemeten volgens NEN2580, meetcertificaat aanwezig;
-Inhoud: 497 m³;
-Geheel voorzien van dubbel glas, behalve woonkamer voorzijde en keuken;
-Verwarming en warm water d.m.v. CV-combi;
-De zolderverdieping is geheel geïsoleerd;
-Schilderwerk achterzijde in 2014 uitgevoerd;
-In 2001 is de gehele elektrische installatie vernieuwd;
-Verkoop geschiedt onder voorbehoud van splitsing, aanvraag reeds ingediend;
-Aan de achterzijde is er gelegenheid om de fietsen te stallen;
-Oplevering in overleg.

Vraagprijs € 198.000,- k.k.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Terug naar overzicht

Zoeken