Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Korhoenlaan 0ong, 3136 JW VLAARDINGEN

<
>
Vraagprijs:€ 344.500 vrij op naam
Soort:tussenwoning
Bouwjaar:2018
Aantal kamers:5
Slaapkamers:3
Woonopp.:137m2
Grondopp.:161m2
Inhoud:455m3
Verwarming:c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Garage:parkeerplaats
Tuin:achtertuin, voortuin

In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en grote rijwoningen. Huizen die qua niveau en kwaliteit in Rotterdam, Schiedam, Delft en Den Haag in een hoge financiële categorie vallen maar die hier in Vlaardingen voor veel meer mensen opeens bereikbaar zijn. In dit gedeelte van de Vogelwijk wordt alles ingericht met oog voor een optimale groene beleving, veel rust en ruimte.

Ideaal voor stellen en gezinnen die een heerlijk woonklimaat zoeken. Waar kinderen spelenderwijs en in alle veiligheid kunnen opgroeien. Waar de huizen zoveel bieden aan ruimte, comfort en vele extra’s dat het er altijd heerlijk genieten is. Vanwege die totale beleving, de architectuur, de aantrekkelijke ligging en vele extra’s hebben we deze ‘kroon’ op de Vogelwijk ook een toepasselijke naam gegeven: De Paradijsvogel. Omdat het er zeldzaam mooi wonen wordt.

De woningtype;
Officieel zijn het rijwoningen maar in werkelijkheid voelen ze als geschakelde twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn echt ruim en van een bijzondere klasse. De tuin ligt op het westen en er zijn geen achterburen. Natuurlijk kunt u kiezen uit diverse opties om het huis nog meer eigen te maken.

Bijzonderheden;
- Afmetingen: 5.70 meter breed en 11.30 meter diep;
- Een grote tuin van 9,4 meter diep en 5,70 meter breed (tot aan berging);
- Grote keuken van alle gemakken voorzien;
- Eerste verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer;
- Zolderverdieping: ruim 25 m2 vrij indeelbaar;
- Diverse indelingsopties;
- Zonnepanelen;
- Parkeren op eigen terrein;
-Tuinligging op het westen.

Prijzen; € 344.500,- tot € 375.500,- vrij op naam.

Neem voor meer informatie contact op met Makelaardij Thuis via 010-4743771 of neem een kijkje op de projectwebsite; www.paradijsvogelwonen.nl

Terug naar overzicht

Zoeken