Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Boerhaavestraat 425, 3132 RD VLAARDINGEN

<
>
Vraagprijs:€ 139.000 kosten koper
Soort:
Bouwjaar:1965
Aantal kamers:3
Slaapkamers:2
Woonopp.:90m2
Inhoud:284m3
Verwarming:blokverwarming
Garage:geen garage
Tuin:geen tuin

Bent u op zoek naar een ruim appartement met vrij uitzicht, welke u zonder veel kluswerkzaamheden kunt betrekken……..? Bekijk dan eens dit schitterde 3- (voorheen 4-) kamer hoekappartement van maar liefst 90m²! Het appartement is gelegen aan de rand van de Westwijk, op loopafstand van recreatieplas “De Krabbeplas” en natuurgebied “Broekpolder” waardoor het appartement uitermate geschikt is voor een zeer breed publiek, zoals de jonge en ondernemende starter, maar ook de personen die rust in hun omgeving zoeken en graag een wandeling in de natuur maken.
Het appartement is gelegen op de 5e etage en is geheel voorzien van een nette laminaatvloer en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het complex is keurig onderhouden met een goed werkende Vereniging van Eigenaren.
Naast het complex ligt een privé parkeerterrein, welke door middel van een slagboom is afgesloten en alléén toegankelijk is voor de woningeigenaren. Aan de achterzijde ligt aan het water een gemeenschappelijke tuin en er is een inpandige berging in de onderbouw.

Indeling:
Via een afgesloten entree met intercom, lift en trapopgang krijgt u toegang tot het complex.
Op de 5e etage bevindt zich dit ruime appartement, met een ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. Omdat het appartement is gelegen op een hoek heeft de woonkamer (ca. 32m2) aan 2 zijde veel lichtinval en een heerlijk uitzicht over het groen en de waterpartij.
De lichtgrijze keuken is voorzien van een licht kleurige kunststof werkblad, achterwandbetegeling, elektrische kookplaat, oven en heeft een deur naar een balkon. In de bijkeuken is de boiler (80liter) geplaatst en een opstelling voor wasmachine en droger.
De hoofdslaapkamer (voorheen 2 kamers) is met 20m² zeer ruim en is voorzien van 2 vaste kasten.
De 2e slaapkamer heeft ook een vaste kast én geeft toegang tot het 2e balkon.
Modern betegelde toiletruimte met zwevend closet.
De badkamer heeft eveneens moderne betegeling, een inloopdouche en wastafelmeubel.
In de onderbouw vindt u de inpandige berging en een afgesloten gemeenschappelijke fietsenstalling.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 90m²;
- Inhoud 284m³;
- Bouwjaar 1965;
- Gelegen op erfpachtgrond, canon van €58,83 per jaar, recht loop tot en met 30 juni 2064;
- VvE bijdrage € 250,- per maand (inclusief €50,- voorschot stookkosten);
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Volledig voorzien van een laminaat vloer;
- Inpandige berging in de onderbouw;
- Afgesloten parkeerterrein;
- Oplevering in overleg, kan eventueel snel.

Vraagprijs € 139.000,- k.k.

Woonoppervlakte:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Terug naar overzicht

Zoeken