Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Wilhelminasingel 22, 3135 JP VLAARDINGEN

<
>
Vraagprijs:€ 325.000 kosten koper
Soort:tussenwoning
Bouwjaar:1939
Aantal kamers:6
Slaapkamers:5
Woonopp.:140m2
Grondopp.:147m2
Inhoud:466m3
Verwarming:c.v.-ketel
Garage:geen garage
Tuin:achtertuin, voortuin

De Wilhelminasingel weten de meeste Vlaardingers wel te vinden. Het is een bekende en zeer geliefde singel in Vlaardinger Ambacht. Zo staan er ruime opgezette eengezinswoningen. De woning die wij te koop aanbieden kunt u volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Daarnaast ligt de woning bijna aan het eind van de Wilhelminasingel aan een doodlopend gedeelte, waardoor er weinig verkeer is én er aan beide zijden van de singel geparkeerd kan worden. De woning ligt op 147m² eigen grond en heeft een hoge kap met een nokhoogte van 4,45m waardoor de 2e etage een volwaardig woongedeelte is met een ruime overloop én 2 slaapkamers. De tuin is 8,33 meter diep en ligt op het zuiden en is voorzien van een houten berging en een achterom. De woning heeft nog sfeervolle details zoals paneeldeuren, glas in lood ramen en een vestibule met originele wandtegels. Aan het eind van de Wilhelminasingel ligt, op het landje van Chardon, een recent aangelegd speelveld voor jong en oud.

Begane grond:
Indeling:
Entree, vestibule met originele wandtegels en glas-in-loodramen in de deuren en raam. Ruime en lichte gang met de originele wandbetegeling, de granito vloer is nog aanwezig, toilet en een trapkast met kelder. De keuken heeft een parallelle opstelling met een wit front en hardstenen werkblad. De keuken is voorzien van standaard apparatuur. De diepe doorzonwoonkamer (9.81 x 3.75m) met erker heeft veel lichtinval aan de voor en achterzijde, de vloer is afgewerkt met een parketvloer. Via de schuifpui heeft u toegang tot de op het zuiden gelegen tuin.

1e etage:
Indeling:
Te bereiken via een trap met loper. Slaapkamer I aan de achterzijde voorzien van vaste kastenwand en openslaande deuren naar het inpandig balkon op het zuiden gelegen.
Slaapkamer II aan de voorzijde is zeer ruim doordat deze over de volledige breedte is, voorzien van een vaste kastenwand, door de ruime afmeting heeft u de mogelijkheid een inloopkast te realiseren.
De badkamer is geheel betegeld in een lichte kleur, met een douchehoek en wastafelmeubel. Het 2e aparte toilet is gelegen op de overloop.

2e etage:
Indeling:
Door de hoge kap op de woning met een nokhoogte van 4,45m is de 2e etage een volwaardig woongedeelte met een zeer ruime overloop voorzien van een dakkapel, veel kastruimte en opstelplaats voor CV-ketel 2013. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 slaapkamers, welke beiden zijn voorzien van een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1939
- Woonoppervlakte: 137,8m² ( bruto 169,9m²) gemeten volgens NEN2580, meetcertificaat aanwezig
- Inhoud: 465,9m³
- Verwarming en warm water door middel van een CV-combi 2013
- Gelegen op 147m² eigen grond
- Achterzijde op de begane grond en 1e etage voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achtertuin op het zuiden, met houten berging en elektra.
- Uitgebreide groepenkast.
- In de koopakte zal een niet-bewonersclausule en een ouderdomsclausule worden opgenomen

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toet e passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Terug naar overzicht

Zoeken