Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Stappenplan Makelaardij Thuis

Maak zelf een selectie uit onze diensten. Kies voor het hele full-service pakket of een deeldienst.

Stap 1 - zoeken
Allereerst wordt in alle rust met u besproken wat uw woonwensen zijn. Dit kan telefonisch of bij u thuis. Met uw wensen gaan wij aan de slag. Vanuit een dagelijks geactualiseerd aanbod van woningen, onder andere gebaseerd op het uitwisselingssysteem van de NVM, kan snel een specifieke selectie voor u worden gemaakt. Dat kost u geen tijd. U krijgt de woningen die mogelijk aan uw wensen voldoen per email toegezonden. Zodra u een woning vindt die aan uw wensen voldoet, plannen we een afspraak in om deze samen te bezichtigen.

Stap 2 - bezichtiging
Het is mogelijk dat u zelf al een huis op het oog heeft. Dan maken we direct een afspraak voor een bezichtiging en gaan samen kijken. Als aankopend makelaar kunnen wij de woning zakelijk en kritisch beoordelen terwijl u beoordeelt of het huis “goed voelt”!
Na de bezichtiging bespreken we o.a.

  • de bouwkundige staat van de woning. Is een bouwkundige keuring gewenst?
  • prijs-kwaliteitverhouding van de woning
  • uw overige wensen en mogelijkheden


Stap 3 - onderhandelen
Nadat de strategie met u is besproken en het uitzoekwerk is gedaan kunnen we de onderhandeling starten. Iedere stap wordt met u besproken en blijft u op de hoogte van de voortgang. Het is voor u immers een spannende tijd! Bij dit alles staat uw belang én een juiste aankoopprijs tegen de beste voorwaarden voorop!

Stap 4 - opmaken en tekenen van de koopovereenkomst
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt de verkopende partij een koopakte op. Deze akte wordt door ons gecontroleerd op juistheid. Staan alle gemaakte afspraken er in? Klopt de datum van overdracht en zijn de ontbindende voorwaarden goed omschreven? Als alles akkoord is kunnen de handtekeningen worden gezet en kan de akte naar de notaris verzonden worden.

Stap 5 - taxatie
Voor de financiering van de woning heeft u een taxatierapport nodig. Makelaardij Thuis kan u hierbij, met een uitgebreid netwerk van taxateurs, van dienst zijn.

Stap 6 - hypotheek
De tijd om een hypotheek te regelen is nu aangebroken. Makelaardij Thuis kan u adviseren bij de keus van een hypotheekadviseur.

Stap 7 - laatste inspectie en overdracht
En dan komt eindelijk de dag dat uw droomhuis écht van u wordt! Dat gebeurt bij de notaris van uw keuze. De akte die u daar tekent noemen we de akte van levering. Uiteraard is deze al door ons gecontroleerd, voordat u uw handtekening zet. Maar eerst inspecteren we samen nog eenmaal het huis. Zo weten we zeker dat alles achterblijft zoals besproken is.

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief