Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Park Hoog Lede

 

Het Project:

Direct aan de Vlaardingse Vaart, op het terrein van voormalige Holy (Vlietland)  Ziekenhuis, verrijst Park Hooglede met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving winkelcentrum de Loper en het winkelcentrum van Vlaardingen biedt Park Hoog Lede het beste uit twee werelden.

De rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad. Park Hoog Lede , is met de luxe woningen en royale appartementen, voor jong en oud een heerlijke plek om te wonen en te verblijven!
In totaal worden er 225 woningen in een aantal fasen verkocht én gebouwd. Per deelplan wordt bekend gemaakt welke woningen in verkoop gaan. Op deze site vindt u alle type woningen die worden gerealiseerd én de appartementen en semi-bungalows waar binenkort een woonwensen onderzoek van start. 

 

 

Voor Vlaardingen is het water van levensbelang geweest. Dat zie je terug in Park Hoog Lede met een duidelijke oriëntatie op de Vlaardingse Vaart. Zo staan een deel van de woningen en de twee appartementengebouwen direct aan het water. De appartementen hebben een prachtig uitzicht over de vaart. De creatie van nieuwe waterpartijen en de glooiende oevers geven een speels karakter aan het waterrijke gebied. Bovendien zorgen het parkkarakter en de groene erfscheidingen voor optimale privacy. Wonen aan het water krijgt zo een geheel nieuwe dimensie.

In het groen
Kenmerkend voor Park Hoog Lede is de aandacht voor het openbare gebied in combinatie met het bestaande groen rondom de wijk. De landschapsarchitect heeft veel aandacht voor flora en fauna een aantal bestaande elementen behouden en aangevuld met hoogwaardig gevarieerd groen.

Op diverse belangrijke plekken in de wijk komen bomenrijen, waardoor een rijk en volwassen beeld ontstaat. Ook zijn de zeldzame varens behouden, die al eerder op het terrein groeiden. De varens zijn binnen het gebied verplaatst en doen het nu beter dan ooit. Voor kinderen komen er twee gezellige speelplekken met toestellen en langs de vaart komt een brede natuurzone. Recreatiegebied Broekpolder, met de uitgerekte weilanden, mooie wandel- en fietspaden en speelplaatsen, ligt aan de overzijde van de Vlaardingse Vaart en is gemakkelijker bereikbaar via de nieuwe fietsbrug. Ideaal voor sport- en natuurliefhebbers.
 

Park Hooglede kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan woningen voor meerdere doelgroepen. Zo zijn er verschillende woning typologieën en bestaat er variatie in grootte. Alle woningen hebben diepe tuinen en zijn voorzien van grote raampartijen. De gevels zijn verrijkt met dak overstekken, erkers en luifels. Het gevel metselwerk en de dakpannen worden uitgevoerd in verschillende ( warme ) tinten. Iedere woning heeft unieke kenmerken en tevens zijn er vele opties mogelijk. Zo ontstaat een woning die is voorzien van alle gemakken en perfect aansluit op uw eigen wensen.

Er worden diverse typen woningen gebouwd. Appartementen,  penthouses, semi-bungalows, vrijstaande villa’s, twee-onder-een kapwoningen en eengezinswoningen. Per fase zal bekend worden gemaakt welk deel verkocht gaat worden.

Voor meer informatie over de nog beschikbare woningen, neemt u contact op met ons kantoor of bekijkt u de site www.parkhooglede.nl

      

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief