Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

UITVERKOCHT!
 

Parkwoningen

Prijzen vanaf € 258.500,- tot € 310.000,- v.o.n.

De Parkwoningen kijken uit over ’t Nieuwelant park en zijn verkrijgbaar in drie varianten.

Hoekwoning
De hoekwoning is een drielaagse woning met een woonoppervlak van 149 m². De ingang van de woning bevindt zich aan de zijkant. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken met een erker waar je een gezellig zithoekje kunt creëren. De woonkamer grenst aan de tuin die gelegen is op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping heb je de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer bevindt zich in basis in het midden van de woning, maar het is ook mogelijk om deze te verplaatsen naar de voor- of achterkant.

Op de tweede verdieping vind je de vierde slaapkamer en een open ruimte die je nog naar eigen wens kunt indelen. Het is mogelijk om hier nog een extra kamer te creëren.


Rijwoningen
Bij de rijwoningen varieert de woonoppervlakte van 123 tot 148 m². Het verschil zit hem in de hoogte van het dak. Bij een aantal woningen is de kap als het ware opgetild waardoor er op de tweede verdieping meer ruimte is.

Via de voordeur kom je in de hal met het toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de open keuken die uitkijkt over het groene park. Door de hoge openslaande deuren haal je buiten echt naar binnen. De woonkamer grenst aan de achtertuin en is uit te breiden met een uitbouw van 2,4 meter. Achterin de tuin staat een berging en is er plaats voor het parkeren van de auto.

Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. Bij de woningen met het hoge dak ligt op de tweede verdieping de vierde slaapkamer. Bij de woningen met het lagere dak is de tweede verdieping nog geheel vrij indeelbaar. Maak hier bijvoorbeeld een master bedroom of een ruime logeerkamer.

 

                                                                       

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • We gaan weer van start met een mooi project in Vlaardingen! Volg en like de fb pagina en u blijft op de hoogte van… https://t.co/1FTrfKuByo
  • Koopwoning: Carry Pothuiskade 51, Vlaardingen. Gelegen in de aantrekkelijke woonwijk Holy-Noord vindt u... https://t.co/XCP4cw8m9J
  • Carry Pothuiskade 51 te Vlaardingen | Ruime 5-kamer woning! Gelegen in de aantrekkelijke woonwijk Holy-Noord vindt… https://t.co/a73kM3zuNl

Aanmelden voor nieuwsbrief