Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Mogen wij ons even voorstellen?

Bernadette  Veltman | NVM Makelaar- taxateur/ Woningmarktconsultant

Dag, ik ben Bernadette Veltman. Mijn carrière begon alweer 23 jaar geleden bij een hypotheek- en assurantiekantoor in Vlaardingen. Na de nodige opleidingen kon ik zelfstandig een financieel plan voor mijn klanten opzetten en heb dat jaren met veel plezier gedaan. Naast hypotheekadvisering regelde ik, desgewenst ook de aankoopbegeleiding. Zo kwam ik steeds meer in de ban van het makelaarsvak en besloot mij daar volledig op te gaan richten

Na het behalen van mijn makelaarsdiploma en het succesvol afleggen van de vaktest heb ik mij in 2003 aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars- de NVM. Een vereniging die staat voor kwaliteit en deskundigheid van de aangesloten makelaars. Aansluiting bij deze brancheorganisatie stond bij mij voorop. lees verder..

 


 

Amanda de Roos | Kandidaat NVM Makelaar- taxateur                           

Mijn naam is Amanda de Roos, samenwonend en moeder van 2 jongens. Ik ben werkzaam als KRMT-makelaar bij Makelaardij Thuis.

In 2000 heb ik mijn diploma kandidaat register makelaar taxateur behaald en zo loop ik al weer wat jaartjes mee in de makelaardij. 

Het is voor mij een uitdaging om als echte Vlaardingse met dit leuke team verantwoordelijk te zijn voor de verkoop van zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Ik begeleid u dan ook graag bij de aan- of verkoop van uw woning!

 

Patrick Veltman | Assistent NVM makelaar

Mijn naam is Patrick Veltman. Samen met mijn vrouw en 2 prachtige dochters wonen wij in het mooie Vlaardingen. Meerdere malen in de week ben ik te vinden in het recreatie gebied “ De Broekpolder” waar ik met vrienden de diverse mountainbike paden probeer te bedwingen en train voor survivalrun. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Makelaardij Thuis.

In de periode hiervoor ben ik 15 jaar werkzaam geweest in de techniek, waar ik diverse projecten heb begeleid. Het beroep van makelaar heeft mij altijd geboeid, en door het enthousiasme van mijn zus Bernadette ben ik er ook altijd van dichtbij betrokken bij geweest. In 2011 heb ik daarom de overstap gemaakt naar dit mooie vak, waarvan ik tot op de dag van vandaag geen enkel moment spijt heb gehad!

 

Kirsten Nijs-Schoonderbeek | Assistent NVM Makelaar

Mijn naam is Kirsten Nijs-Schoonderbeek, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ooit begonnen in de interieurinrichting en inmiddels al weer een aantal jaren werkzaam in de makelaardij. Sinds 2012 met veel plezier bij Makelaardij Thuis!

Wanneer u belt bestaat er een grote kans dat u mij aan de lijn krijgt. Ik verzorg o.a. de aanmeldingen van nieuwe woningen en het opstellen van koopaktes. Daarnaast verzorg ik ook de gesprekken voor onze nieuwbouwprojecten.

Ik kijk er naar uit u van dienst te kunnen zijn bij de verkoop of aankoop van uw woning!

 

Hannemarie van der Veer| Medewerker Binnendienst

Mijn naam is Hannemarie van der Veer, een geboren en getogen Vlaardingse, trotse moeder van 3 zonen, die inmiddels qua lengte allemaal boven mij uit zijn gegroeid.  Na gewerkt te hebben bij een woningcorporatie, een projectontwikkelaar en lange periode op een makelaarskantoor, ben ik nu al weer enige tijd werkzaam bij Makelaardij Thuis.

Ik ben u graag van dienst voor het maken van een bezichtigingsafspraak, het geven van informatie, het aanmelden van uw woning op Funda, het maken van uw koopakte wanneer u uw droomwoning heeft gevonden.

Graag tot horens of ziens!

 

Esmee van Gijzen | Medewerker binnendienst

Hallo, ik ben Esmee van Gijzen. Ik studeer International Business & Languages aan de Hogeschool Rotterdam. Bernadette ken ik al een langere tijd en ik vind het dan ook heel leuk om mijn steentje te kunnen bijdragen binnen het kantoor. U zult mij tijdens de vakantieperiode vaker treffen en tijdens mijn studie op wisselende dagen. Graag tot horens!

 

Bram

Woef! Ik ben Bram de “Thuishond”, een lieve Labradoodle van 4 jaar. Vanaf pup ga ik iedere dag met mijn baasje mee naar kantoor en dat is een feest. Eerst alle collega’s gedag zeggen, even rondspringen en daarna tevreden in mijn mandje liggen. Ook de klanten vinden mij aardig, ik hou van mensen, dus ik hoor helemaal bij het team.

Als het tijd wordt om naar huis te gaan, kom ik me even melden bij mijn baasje. Ik leg één pootje op haar bureau en dan weet ze genoeg…. eerst nog wat telefoontjes doen en dan ga ik fijn weer naar huis!

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief