Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

De NVM makelaar maakt het verschil! | Waarom een NVM makelaar?

Zoals u weet is Makelaardij Thuis trots lid van de NVM. De Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerend goed en vastgoeddeskundigen is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Net als Makelaardij Thuis staat NVM voor kwaliteit!

Wanneer u uw woning verkoopt via een NVM makelaar krijgt u woning een goede presentatie op Funda nóg boven woningen welke aangeboden worden via een niet- NVM kantoor. Funda.nl is uitgegroeid tot de belangrijkste huizenwebsite voor woning(ver)kopers.

Een NVM makelaar is goed opgeleid en is verplicht zijn kennis permanent op peil te houden. Ook de medewerkers van een NVM kantoor zijn goed opgeleid en gecertificeerd, zodat u de kwaliteit kunt verwachten waar u recht op heeft. Naast dat de NVM makelaar de markt goed kent adviseert men over alle aspecten van aan- of verkoop. Hij heeft een bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.

Daarnaast is een NVM makelaar verplicht zich te gedragen volgens de NVM-Erecode, zo treedt hij bijvoorbeeld niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. De NVM makelaar behartigt de belangen zijn opdrachtgever en is niet afhankelijk van een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij.

In 2008 is Makelaardij Thuis opgericht door Bernadette Veltman. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring in de makelaardij en tevens is zij sinds 2006 operationeel als NVM Woningmarktconsultant. Met regelmaat weten gemeenten en projectontwikkelaars ons te vinden voor advies. Het kantoor is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer grote speler in de woningmarkt van Vlaardingen en omstreken. Het team bestaat inmiddels uit 5 enthousiaste medewerkers die zich dagelijks bezighouden met taxatie, verhuur-, aankoop- en verkoop van diverse nieuwbouwprojecten en bestaande bouw in Vlaardingen.

Kortom; verkoop uw woning via NVM kantoor Makelaardij Thuis en u bent verzekerd van een kwalitatieve begeleiding!

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief