Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Verhuiscoördinatie

Alice Springt: verhuiscoördinatie voor een verhuizing zonder zorgen
Mijn naam is Sanne Wierda (1978) en ik ben werkzaam bij mijn eigen bedrijf, Alice Springt, als o.a. verhuiscoördinator.

Achtergrond
Het coördineren van een verhuizing draait om goed kunnen plannen en organiseren. Dat is iets wat ik al mijn hele leven goed kan en doe, zowel privé als zakelijk. Ik heb in verschillende functies gewerkt bij KPN, waar de rode draad altijd plannen en organiseren was. Tijdens mijn werk heb ik eerst Commerciële Economie gestudeerd.

Passie
Een aantal mensen in mijn omgeving was bezig met het verbouwen van hun pasgekochte huizen. Een enorm geregel en gedoe als je ook nog eens fulltime werkt en een kind hebt. Elk vrij moment staat dan in het teken van het huis. Ik vond dat dit ook anders moet kunnen en besloot mijn passie voor plannen & organiseren te verwerken in een dienstverlening: verhuiscoördinatie.

Samenwerking
Het initiatief voor een verhuizing of verbouwing begint in veel gevallen bij een makelaar. Daarom hebben Makelaardij Thuis en Alice Springt besloten om samen te werken zodat u als klant van Makelaardij Thuis een volledig dienstenpakket kunt afnemen.

Dienstverlening
Alice Springt biedt een uitgebreide dienstverlening zodat u zonder zorgen kunt verhuizen. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft door te kiezen voor een van de verhuispakketten: budget, basis of luxe. Van adreswijzigingen versturen tot het schoonmaken van het oude & nieuwe huis en het ophangen van de lampen. Alles kan worden geregeld. Via de à la carte services is er zelfs een opwachtservice zodat u geen vrij hoeft te nemen om bijvoorbeeld de loodgieter binnen te laten. Heeft u geen tijd om meubels, badkamer of keuken uit te zoeken? Na een uitgebreid gesprek over uw smaak en wensen kan Alice Springt dit voor u uit handen nemen. Gaat u liever zelf mee? Personal shopping behoort tot de mogelijkheden. Uitgebreide informatie over de pakketten en à la carte dienstverlening vindt u op www.alicespringt.nl.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Alice Springt? Neem contact op via info@alicespringt.nl of 06 – 11583198 voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • Nu is het écht bijna zover, start verkoop van De Broedvogel Fase 5. Wat hebben wij er zin in! 😍 Aanstaande... https://t.co/TyP9bfZ104
  • Nieuw in verkoop | Populierendreef 110 te Vlaardingen Midden in de groene en kindvriendelijke Drevenbuurt staat... https://t.co/KkyzGsapNO
  • "De Paradijsvogel" | 20 nieuwe nesten in de Vogelbuurt! Met trots presenteren wij u het nieuwste project in... https://t.co/kvQkwcxZCM

Aanmelden voor nieuwsbrief