Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Woningmarktconsultancy

Een gedegen advies over de ontwikkelingen binnen de woningmarkt van Vlaardingen en omstreken. Naast de reguliere makelaardij beschikt Makelaardij Thuis uit Vlaardingen over een consultancy afdeling. Bernadette Veltman is één van 80 NVM-WoningMarktConsultants die Nederland telt en is  aangesloten bij de vereniging van NVM-WoningMarktConsultants.

Regionale deskundigen bij planontwikkelingen
De ontwikkelingen op het gebied van volkshuisvesting hebben elkaar de afgelopen jaren in snel tempo opgevolgd. Dit heeft er toe geleid dat vraag en aanbod steeds zorgvuldiger op elkaar afgestemd moeten worden. Daarom wordt bij de ontwikkeling van nieuwbouw, herstructurering of herbestemming een succesvolle vertaalslag naar de markt steeds belangrijker. In een vroeg stadium van elk ontwikkelingsproces kan de WoningMarktConsultant marktbehoeften, prijsontwikkelingen, kwaliteitseisen en afzetmogelijkheden in kaart brengen.

Door de vele contacten met woonconsumenten op lokaal en regionaal niveau heeft Makelaardij Thuis een dieper inzicht in de markt ter plaatse. Door de kennis van de regionale markt en van de belangen van alle betrokken partijen kan Bernadette Lenarduzzi van Makelaardij Thuis bij wijze van spreken per wijk gericht adviseren.

Woningmarktrapportage WMR-NL
Makelaardij Thuis brengt, samen met de andere leden van de Vereniging van NVM-WoningMarktConsultants, tweemaal per jaar een rapportage uit over de ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt. De onderzoeksopzet maakt het mogelijk te komen tot gedetailleerde analyses en heldere conclusies. Ook kan hierdoor een onderlinge vergelijking tussen de verschillende regio’s gemaakt worden.
 
Woningmarktrapportage Vlaardingen en omstreken
Naast de landelijke rapportage kan Makelaardij Thuis exclusief voor haar opdrachtgevers een cijfermatig en goed onderbouwd rapport opstellen van de woningmarktontwikkelingen van o.a. Vlaardingen,  Schiedam en Rotterdam. Vraagt u naar Bernadette Lenarduzzi om de mogelijkheden te bespreken.

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief