Bel voor een afspraak 010 - 474 37 71

010 - 474 37 71

bel

Thuis in verkoop

U wilt uw woning tegen de beste opbrengst en voorwaarden verkopen?
Neemt u contact op met Makelaardij Thuis Vlaardingen voor een gratis verkoopadvies en waardebepaling van uw woning. Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol verkopen van allerlei soorten woningen in Vlaardingen en de gehele regio Rijnmond.
 
Persoonlijke begeleiding door Makelaardij Thuis bij verkoop
Tijdens het verkoopproces wordt u altijd begeleidt door dezelfde makelaar, u heeft dus één vast aanspreekpunt en optimale persoonlijke begeleiding. Flexibiliteit is een ander speerpunt; bezichtigingen in het weekend of de avonduren zijn altijd bespreekbaar.

 

De verkoop starten
Onze samenwerking begint met een waardebepaling. Uw woning wordt geïnspecteerd, u krijgt een advies over vraagprijs en reële verkoopopbrengst en tips bij verkoop. Uiteraard wordt alles met u besproken; het gaat immers om de verkoop van Uw woning! Als alle verkoopstappen met u zijn besproken, kan uw woning binnen enkele dagen actief te koop staan en getoond worden aan een breed publiek. Een goede presentatie op o.a. Funda hoort hierbij, maar ook een complete brochure met alle informatie over uw woning.

Woondossier
U wordt gedurende de verkoop continue op de hoogte gebracht van de voortgang van de verkoop. Daarvoor leggen we, indien u dat wenst, een speciaal “woondossier” aan. Via uw eigen toegangscode die u van ons krijgt, kunt u on-line uw verkoop volgen. Alle afspraken, bezichtigingen en het verslag ervan, kunt u inzien wanneer u maar wilt. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen.

Doelgericht en zakelijk
Wij onderhandelen zonder dat daar emoties bij komen kijken. Die zakelijke houding kan resulteren in een hogere verkoopprijs. Wij voelen ons minder snel onder druk gezet en kunnen alles objectief beoordelen. Ook weten wij alles over de overige voorwaarden, denkt u bijvoorbeeld aan oplevering, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Volledige begeleiding
Ook na de verkoop van uw woning blijven wij ons voor u inzetten. Denkt u daarbij aan het inplannen van de laatste inspectie, het noteren van de meterstanden en begeleiding bij de notaris.

Adresgegevens

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen

T 010 - 474 37 71

| Route

Laatste tweets

  • UITGELICHT! | Aletta Jacobskade 202 te Vlaardingen | Vraagprijs € 768.000 v.o.n. Wonen met de hoofdletter W! Komt… https://t.co/HKc6TDva5d
  • UITGELICHT!| Platanendreef 47 te Vlaardingen | Vraagprijs € 425.000 k.k. Midden in de aantrekkelijke woonwijk Drev… https://t.co/2XsmgWeMOH
  • Koopappartement: Schiedamseweg 250 c, Vlaardingen. Aan de lommerrijke Schiedamseweg bieden wij u een de... https://t.co/TqaBpwJPun

Aanmelden voor nieuwsbrief